Ohlédnutí se za zimním fotbalovým spánkem

10.03.2015 17:34

Krásný dobrý den, sluníčkem připomínající příchod jara a s jarem spojené druhé části sezony, přeji.

                Již dlouho se na našich stránkách neobjevila žádná novinka, či zápasový report. Stránky, jako jezevci, ulehly do zimního spánku, avšak činnost Tělovýchovné jednoty se nezastavila. Fotbalisté se nedostali na nulovou činnost, ale spíše na určitý klidový stav, který znamená pro hráče pouhé 3 tréninky týdně. Naproti tomu hráči ping-pongu měli v tomto čase napilno. Od října do března měli téměř každý týden zápas.  Jejich výsledky budete moci nalézt v rubrice Pink-ponk.

                28. února proběhl ples sportovců ve St. Sedlišti v kulturním domě Zavadilka. Přípravy byly velmi plodné a náš tým dovedl tento ples vyšperkovat poměrně na vysokou úroveň. Nejen výzdoba, kapela Dexon´s, hra o ceny, soutěž o nejlepšího střelce plesu, půlnoční překvapení, ale také například to, že se na plese nekouřilo, bavilo celý večer přibližně 110 mužů a žen podobně vyšperkovaných (platí především na ženy) jako celý ples. Pokud by někdo chtěl vyjádřit vděk a nějakou lichotku k plesu, tak patří převážně našemu předsedovi Jaromíru Petráškovi, který s velkým přehledem ukočíroval veškerou organizaci plesu.

                Neuběhly od plesu ani dva týdny a my jsme začali naplno jarní přípravu před sezonou. Už se zase znovu zvyšuje koncentrace sólových běžců kolem Starého Sedliště, kteří se snaží zlepšit si svou fyzickou výdrž a kteří nechtějí nechat nic náhodě. Náš tým měl už i jeden přípravný zápas. Byl to zápas proti našemu nejbližšímu týmu – Tisové. Hrálo se na starém hřišti v Sedlišti a zápas skončil nerozhodně 2:2. Góly za nás dávali Jaromír Petráška a Luboš Buben.

                Další zápas máme naplánovaný na 21. března, který se odehraje ve Stříbře na umělém trávníku proti Konstantinovým Lázním. Zápas začíná v 17.00. Také jsme už konečně začali trénovat venku, abychom si zvykli na trávník a na počasí.

                První ligový, domácí zápas odehrajeme 28. března od 15.00 se Stříbrem B. Budeme se těšit na viděnou.

                                                                                                                             Petr Fojtíček

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: