XIV. kolo Stráž B - Staré Sedliště

16.11.2014 13:30

Zápasový report:

    Je za námi předkolo jarní části sezóny a tedy poslední zápas odehraný na podzim. Svatý Martin ztratil bělouše, takže se zápas mohl odehrát. Počasí nám přálo. 

    Začátek zápasu ovládla víceméně Stráž. Herně byli lepší, jenže jim to trvalo asi 15 minut. Bohužel během této jejich (jediné) světlé chvilky se jim podařilo vstřelit gól, který podle slov našeho trenéra neměl platit, protože střílející hráč stál v ofsajdu. Poté jsme začali ovládat hru my. Hráli jsme tak, jak nás můžete znát z většiny domácích zápasů - kombinačně poměrně dobré, bojovnost výborná, šancí spoustu. Do konce prvního poločasu jsme jednu z těch všech šancí proměnit dokázali (střela V. Peška z přímého kopu). Gól ale nebyl uznán, protože hráč clonící ve zdi vyběhl dřív a rozhodčí přerušil hru ještě než míč spadl do brány. Situace se musela opakovat. To už jsme měli smůlu a Péša (V.P.) trefil pouze břevno. 

    Ve druhém poločase jsme hráli stejně dobře jako na konci prvního poločasu. Pro Stráž to znamenalo to, že kdyby si chtěli trošku kopnout do míče, museli by si vzít ještě jeden míč a odejít si kopat na plácek za branku. Na skóre to ale nic nemění. Co se však měnilo, byl počet hráčů na hřišti. Nejprve byl vyloučen Pavel Hrubý za hrubý zákrok na hráče, který ani neměl míč. Rozhodčí to zřejmě neviděl, ale dal na rady Strážských. Na červenou to ovšem bylo. Pár minut poté vyloučil i Strážského hráče, který byl na pana rozhodčího sprostý. Pan rozhodčí se možná nechal inspirovat demonstranty na Václavském náměstí, kteří si připravili červené karty po pana prezidenta Milouše. Naděje na vyrovnání ihned zase vzrostly. Vyrovnat se nám povedlo asi až 5 minut před koncem. Hodně nám pomohli fanoušci, kteří nás sborovým skandováním hnali neustále dopředu. Jak říkají profesionální hráči: "fanoušci byli jako 12. hráč na hřišti" (v našem případě spíše 11.). Vyhrát jsme bohužel nedokázali a to ani na penaltový rozstřel. 

    Trenér byl s naším výkonem spokojen a řekl, že to byla povedená zkouška pro možný postup do II. třídy, neboť Stráž si půjčila 5 hráčů a gólmana z A - týmu, který je ve II. třídě na šestém místě. Pro něj zápas dopadl 2:0. 

    

                                                                            Petr Fojtíček jr.

 

Výsledek:     

    1:1 a na penalty vyhrála Stráž

 

Góly: 

        Martin Pažountka - 1x

        

Sestava:

                                                         Petr Fojtíček     Jaromír Petráška

   

                            Michal Patočka        Pavel Hrubý    Václav Pešek         Luboš Buben

                                                                    David Zavacký 

                                 Petr Zavacký jr.            Marek Vokurka            Josef Marek 

                                                                     Jakub Cingroš

 

 

 

    Střídající hráči:  

                                Zdeněk Parkos

                                Martin Pažountka (nechal si udělat tetování a nesměl mít velkou zátěž)

    

    Hl. trenér:

                                Petr Zavacký 

 

    

Tabulka:

    

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: