III. kolo: Kšice B vs. Staré Sedliště

01.09.2013 15:00

Zápasový report: 

   Nastoupili jsme na hezky připravené hřiště v Kšicích v našich krásných modrých dresech. Z počátku zápasu jsme si řekli, že začneme hrát s rozvahou a zjistíme, co je náš soupeř vůbec zač. Minutu po minutě jsme se do sebe čím dál více zakousávali. Zápas začal mít větší obrátky a diváci viděli tvrdou přetahovanou o vedení. Měli jsme několik příležitostí ujmout se vedení jako první, ale nedokázali jsme je proměnit. Nejprve tedy skórovali domácí. (Po přímém kopu vyrazil náš gólman míč, avšak pouze na připravenou hlavu domácího hráče, od kterého se již odrazil do branky.) Asi 10 sekund před koncem prvního poločasu se nám podařilo vyrovnat. Gól dal Marek V. krásnou střelou na zadní tyč do protipohybu gólmana. 
    2. poločas začal být ještě mnohem ostřejší než ten první. Přišli nějaké žluté karty a dostali jsme gól na 2:1 (místo očekávaného centru nešťastně míč sklouzl hráči na šajtli a šel přímo do brány). Tvrdě jsme do nich sice šli, ale to, co oni dokázali k jejich pádům přihrát, se nevidí každý den. Měli s tímto stylem "fotbalu" asi hodně zkušeností. Naštěstí Jára Petráška vyrovnal skóre hlavou na 2:2 po centru Luboše B. Většina konfliktních situací byla už opravdu přehnaná a někteří hráči to nervově nevydrželi. Pavel H. dostal druhou žlutou kartu (a tedy červenou) za oplácení již po odpískání faulu. Co si budeme povídat, ale tu první dostal také zbytečně (nesportovní chování). 

Poté, co se Kšicím podařilo dát třetí gól, jsme už neměli tolik sil se nahecovat k dalšímu velkému tlaku, jako to bylo po druhém obdrženém gólu, a tak se již skóre nezměnilo. Ono totiž v oslabení se jen těžko dá soupeř přečíslit. Tým Kšic podržel gólman, který v posledních minutách vychytal výbornou střelu Marka V. Celý tým domácích byl posílen asi o 6 hráčů z jejich A- týmu, přesto jsme s nimi dokázali hrát opravdu vyrovnanou bitvu. Těšíme se, až jim budeme moci prohru vrátit u nás na hřišti.

 

Vzájemná utkání:

z pamětí a archivů:

III. třída 2008/09: doma 6:4 pr nás; venku 6:2 pro Kšice

 

Výsledek:

     3:2 pro Kšice 

 

Sestava:

                                          Petr Fojtíček(11)       Jaromír Petráška (10)

   

           Václav Pešek(9)      Marek Vokurka(8)       Martin Pažountka(7)     Pavel Hrubý(6)

                                                           Josef Marek(4)

                        Mical Patočka(2)        Lukáš Petráška(3)        Luboš Buben(5)

                                                          Tomáš Hauser(17)

 

Střídání:

    Střídání probíhá hokejovým způsobem. Ten, kdo ze hry odejde se smí znovu pak vrátit na hřiště. 

V tomto zápase střídali:     

                                        Pavel Dvořák

                                        Ferdinand Litomerický

                                        Vašek Tříska

                                        Otto Rožumberg

                                        

 

Góly:

        Marek Vokurka- 1x

        Jára Petráška- 1x 

 

Fanoušci:

    Fanoušci nás jako vždycky přišli podpořit. Tentokrát jich přijelo asi 8. Byli velmi stateční a nedali se vůbec zahanbit před domácím publikem. Občas se na hřišti dalo vyslechnout hlášky jako "zvedni se ty hérečko" apod. 

   

Tabulka:


 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: