IV. kolo: Halže A vs Staré Sedliště

07.09.2013 17:00

Zápasový report: 

  Čtvrté utkání podzimu a  my již třikrát hráli na hřišti soupeře. Tentokrát jsme jsme hráli v Halži, kde je velmi tvrdý povrch a míč tam často odskakuje. Do zápasu jsme se pustili s velikou chutí. Po několika minutách chybou halžského stopera získal míč Petr F. a nahrával do běhu Pavlu H., který si míč postrčil do vápna a vystřelil ke vzdálenější tyči (0:1). Z gólu jsme měli radost a doufali jsme, že bychom mohli získat body. Bohužel se Halžským podařilo vyrovnat. Fotbal byl rychlý a šance byly na obou stranách. Pak přišel nešťastný okamžik pro náš tým. Zranil se Lukáš Petráška a musel odejít ze hřiště. Pavel H. se musel stáhnout na stopera a do boje se pustil Pavel D. Další velká šance pro St. Sedl. přišla po centru do vápna. Míč se odrazil od obránce a do sítě ho dotlačil Petr F. Gól ale neplatil, protože si pomohl faulem. Byla to škoda, protože vedení 2:1 by nám dodalo více klidu a třeba bychom nehráli tak zbrkle. Zbrklost se nám totiž nevyplatila a dostali jsme druhý gól (nacvičená standardní situace- místo očekávaného centru, rozehra nakrátko, míč vrácený zpět a střela na zadní tyč, gólman střelu podcenil a bohužel míč odskočil a nestihl už zareagovat). 

    Hned na začátku druhého poločasu nám vstřelili další branku. Zjistili jsme, že je zle. Všichni hráči si začli mnohem více nabíhat do prostorů a soupeře jsme fotbalově přehráli. Dařil se nám přechod do útoku a v obraně jsme šikovně odvraceli všechny míče nakopnuté na naší polovinu. Vytvořili jsme si několik dobrých šanci ke skórování, ale naše zakončení bylo nepřesné. Jak se zápas chýlil ke konci a nám se pořád ještě nepodařilo dát gól, naše hra začla být znovu nervózní. Asi 15 minut před koncem nám dali další nešťastný gól a tím se naše šance na zisk bodů ztratily. Do brány se podíval Ferdinand L. a do hry nastoupil také Vašek Tříska. Tým z Halže přidal ještě další branku, poněvadž jsme už byli s prohrou smíření a už jsme neměli ani síly k nějakému tlaku. 

    Příští zápas budeme hrát konečně na domácím hřišti. Hostovat budeme tým z Třemešné, která je po IV. kole na prvním místě v tabulce. Zápas se bude hrát v neděli od 16:00. 

 

Žáci odehráli velmi pěkné utkání. Ač jich bylo od začátku o jednoho hráče méně, tak i přesto dokázali Chodský Újezd dostat pod tlak a otočit skóre z 0:3 na 4:3. Nakonec zápas skončil remízou 4:4 a na penalty tradičně vyhráli. Po prvním kole jsou v tabulce čtvrtí. Další zápas odehrají zase doma v neděli od 13:00 proti Bezdružicím.

 

Vzájemná utkání:

z pamětí a archivů:

II. třída 2006/07: doma 3:1 pro nás; venku 3:0 pro Halži

 

Výsledek:

     5:1 pro Halži

 

Sestava:

                                             Pavel Hrubý(11)       Jaromír Petráška (10)

   

                Václav Pešek(9)      Petr Fojtíček(8)       Martin Pažountka(7)     Luboš Buben(6)

                                                             Josef Marek(4)

                        Michal Patočka(2)         Lukáš Petráška(3)        Otto Rožumberg(5)

                                                            Tomáš Hauser(17)

 

Střídání:

    Střídání probíhá hokejovým způsobem. Ten, kdo ze hry odejde se smí znovu pak vrátit na hřiště. 

V tomto zápase střídali:     

                                        Pavel Dvořák

                                        Ferdinand Litomerický

                                        Vašek Tříska

                                        

                                        

 

Góly:

        Hrubý Pavel- 1x

 

Fanoušci:

    Celkově přišlo na tento zápas asi 65 fanoušků. Z nich snad třetina byli příznivci našeho týmu. Děkujeme za vaši podporu. 

   

Tabulka:

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: