Shrnutí novinek od konce podzimní části.

22.03.2014 22:06

Krásný den všem.

Už je na čase, abychom vás po menší pauze znovu zahrnuli všemi novými informacemi, které se nahromadily od konce podzimní části sezony 2013/14. Po celkem vydařeném podzimu, který jsme ukončili na umístění v první pětici týmů, jsme měli drobnější pauzu kvůli dodělávání nového povrchu v tělocvičně. Tento projekt byl dokončen včas a my tedy mohli začít od ledna znovu trénovat.

Tréninky uvnitř byly celkem brzo nahrazeny tréninky venku, protože letošní zima byla jedna z nejteplejších v historii. Nicméně nadšení některých hráčů dost upadlo a naše docházka byla mizerná. Možná i proto se letos nepořádalo soustředění. Dále se konala výroční schůze, na které se trenér k přístupu hráčů jasně vyjádřil. Myslí si, že se hráči spokojili s postupem do III. třídy. Mimo jiné byli dva členi výboru nahrazeni novými. Také se k nám připojili 3 noví hráči, kteří posílí náš A-Tým. Podalo se spousta důležitých informací, například správa pana Horváta o pingpongových úspěších, nebo pana Rýdla o širokém mužstvu našich žáků. Poté se jednalo o věcech, které se týkají materiálního zabezpečení. Zdá se mi, že všechno okolo těchto záležitostí funguje už tak spolehlivě, že psát o tom sáhodlouhé texty je zbytečné.

            To co je mnohem zajímavější je fotbal a naše hra. Před sezonou jsme absolvovali dvě přípravná utkání. První bylo na umělém trávníku v Tachově proti Tachovu B, který hraje I.B třídu a je na druhém místě. Na oba zápasy se nás sešlo asi patnáct, takže jsme byli téměř v plné síle. Nicméně nám v Tachově nešlo moc kombinovat a míč nám stále utíkal. Působili jsme přinejmenším nesehraně a některým hráčům chyběly síly. Výsledek ale nebyl tak špatný, prohráli jsme 3:1. Druhý zápas jsme hráli proti Zetoru Tisové, takže jsme měli možnost vyzkoušet si jak rychlý, tak nerovný a nevyzpytatelný povrch. První poločas v Tisové jsme se spíše sžívali s podmínkami a ve druhém poločase jsme ukázali, že fotbal hrát umíme. Vyhráli jsme 5:1. Doufejme, že nám to půjde stále lépe a třeba se mohli pokusit bojovat o postup zpátky do II. třídy.

To je asi tak shrnutí posledních několika měsíců. Ještě bych vás chtěl pozvat na domácí zápasy. Na jaře budeme hrát celkem 6 zápasů na domácím hřišti, tak neváhejte a přijďte si užít pravou vesnicko-fotbalovou atmosféru. Rozpis zápasů můžete najít v rubrice Fotbal->Muži A-> Sezona 2013/14 -> Rozpis zápasů.

                                                                      

                                                                                                              Petr Fojtíček jr.

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: