Soustředění 2013

16.02.2013 15:46

 

Záznam ze soustředění.
Náš tým byl od 7.2.2013 do 10.2.2013 na soustředění v Dolním Rychnově u Sokolova. To jak jsme se tam měli a co jsme všechno zažili vám sem napíši formou deníku. 
 
Ve čtvrtek 7.2.
 
    jsme se sešli v 17:00 na hřišti, odkud jsme také odjížděli. Podmínka byla, aby nás bylo alespoň 13, což nás naštěstí také bylo. Pár kluků nakonec nemohlo jet, což byla (především pro ně) škoda. 
Na místo jsme přijeli asi v 18:30. Velmi vstřícně nás přivítali majitelé krásného fotbalového doupátka a ubytovali nás. Jen co jsme si vybali, tak jsme dostali večeři. Měli jsme velmi pálivý a chutný guláš. Trenér nám zakázal pít pivo, protože jsme v 20:30 měli objednanou halu na sálovku, takže jsme si chladili pusy kofolou. 
Teď je po sálovce a jdeme do hospody na pivo (konečně). 
Účast: Luboš Buben, Pavel Hrubý, Josef Marek, Pavel Dvořák, Václav Pešek, Václav Tříska, Jaroslav, Lukáš a Jaroslav (starší) Petráškovi, Ferdinand Litomerický, Petr Fojtíček, Josef Pospíšil, Antonín Reismüller.
 
Pátek 8.2. 
 
Ráno jsme se vzbudili v 8:00. Večer jsme šli spát "trochu" později, takže jsme "trochu" unavení, ale díky štědré snídani, kterou nám připravili správci (párky, hořčice, kečup, kafíčko,atd.), budeme určitě fit a uběhneme toho hodně. 
 
12:00 (doběháno...)
Celkem jsme naběhali asi 8 km, jednu Eifelovku schodů a asi kilometr prudké sjezdovky zdola nahoru a naopak. Všichni jsme to zvládli a až na pár výjimek jsme drželi spolu, co se týče poctivosti. V ubytovně nás přivítal barel sladkýho čaje a horká sprcha. Teď máme chvíli čas a pak bude oběd. :-) 
 
18:00 
K obědu jsme měli polévku a špagety. Dostali jsme také balíček svačiny na odpoledne. V 16:00 jsme měli objednanou halu na sálovku. Teď sedíme na pokoji, čekáme na večeři a jsme docela dost zničení. Zítra bude zápas. Neměli bychom jít moc pozdě spát... :D
Jdeme asi na šipky (naše oblíbená činnost).
 
Sobota 9.2.
 
Usnuli jsme již před třetí hodinou ranní. Když jsme se ráno "vykopali" z postelí, tak jsme si zaběhli 3 kolečka, rozcvičili se a zahráli jsme si fotbálek na hřišťátku u ubytovny. Šetříme se na zápas. 
Večer...
Zápas byla bída. Prohráli jsme asi 14:2. Zranil se pan Petráška a Vašek Tříska odešel ze hřiště, protože ho zábly prsty. Nicméně první poločas byl 2:1. 
Od 17:00 jsme byli v bazénu. To bylo opravdu skvělý. Dobře jsme se zregenerovali a snad zítra budeme fit. 
Je půl jedné a už se pomalu chystáme do pelechu. (V šipkách se už všichni zlepšujeme).
 
Neděle 10.2.
 
Ráno se nám vůbec nechtělo něco dělat. Jen tak tak, že jsme vstali na snídani. Po snídani nás Tonda donutil se obléci a vyhnal nás ven. Nikdo nečekal, že ještě dostaneme takovou zátěž na naše zničené tělo. Nakonec jsme byli ale rádi, protože jsme ty ztuhlé svaly rozhýbali. 
K obědu jsme měli knedlíky s masem a špenátem. Ještě před oběděm jsme si sbalili a uklidili pokoj. Rozloučili jsme se s panem a paní, kteří se po celou dobu o nás krásně starali. Popřáli nám hodně štěstí v bojích o postup a pozvali nás i na příští rok. Moc bychom to chtěli zopakovat. Děkujeme klubu, že nám tohle umožnil. 
 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: