VI. kolo Kladruby - Staré Sedliště

21.09.2014 14:30

Zápasový report:

    Přišel další zápas a my jsme se znovu ocitli v těžké situaci kvůli malému počtu hráčů. Naštěstí nás v tom naši starší spoluhráči nenechali (tentokrát místo Luboše Fialy nám přijel pomoct Josef Pospíšil), a tak jsme mohli do zápasu nastoupit v úplném počtu hráčů. Dokonce jsme měli jednoho na střídání. Hřiště bylo lehce promočené a trávník byl dost vysoký, což moc nevyhovovalo těžším hráčům. O to lépe se hrálo lehčím hráčům, kteří se do trávníku tolik nebořili a jejich první tři kroky byly podstatně rychlejší než u těch zdravě stavěných. V našem týmu to šlo vidět docela dobře. Nejvíce gólů totiž dali hráči s nejmenší váhou. 
    Naše hra byla (jako minulý zápas) velmi zodpovědná. Každý měl daný úkol. Starší hráči měli natahovat na sebe co nejvíce hráčů, aby udělali prostor pro ty mladší a běhavější. Ti zase museli tyto prostory využívat a oběhat vše, co se dalo. Bohužel jsme dostali až moc gólů, takže dramatičnost zápasu rozhodně nechyběla. Občas nám soupeř dělal problémy kolmými přihrávkami za obranu, které dobíhali jejich rychlí útočníci. Zápas jsme ale vyhráli!

    Co ještě možná stojí za zmínku, je poslední gól, který byl jako třešnička na dortu. Padl tak, že po odrazu míče od jejich obránce ve velkém vápně, vystřihl náš útočník nůžky a tím zpěčetil naše vítězství a svůj hattrick. Ocenění by si ale zasloužili všichni hráči, protože všichni odvedli skvělou práci a také fanoušci, kteří znovu přijeli ve velikém počtu.

 

Výsledek: 

    4:6 pro SS

 

Góly: 

        Petr Fojtíček - 3x

        Michal Patočka - 2x

        Pavel Hrubý - 1x

 

Sestava:

                                                     Josef Pospíšil      Antonín Reismüller

   

                    Michal Patočka    Jaromír Petráška      Pavel Hrubý      Petr Fojtíček

                                                                 Václav Pecháček

                                   David Zavacký        Marek Vokurka          Petr Zavacký   

                                                                   Jakub Cingroš

Střídání: 

    Na střídání byl Martin Pažountka. 

Fanoušci:

    Naši fanoušci byli zase naprosto skvělí. Přijeli v takovém počtu, že téměř zahanbili fanoušky domácích. Děkujeme!

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: