VIII. kolo Lesná - Staré Sedliště

04.10.2014 16:00

Zápasový report:

      Za dobře odvedenou práci bývá dobře zaplaceno a jak si můžete všimnout dole na této stránce, tak nám bylo zaplaceno prvním místem v tabulce. Máme z toho velikou radost, ale zároveň víme, že jsme sotva ve třetině celé sezóny a že toto vítězství zase tolik neznamená. To že jsme se dostali na první místo byla spíše souhra náhod, protože týmy, které mohly být před náma, v posledním kole body (celkem nečekaně) ztratili. 
    Určitě se ptáte, jak zápas probíhal. Vy co jste se nepřijeli podívat (skoro se mi zdá, že takových čtenářů našich stránek je méně než těch, kteří tam byli), tak jste určitě přišli o velmi zajímavý a dramatický zápas. Jejich útok byl velmi dravý a my jsme se na jejich hřišti trochu trápili, protože míč docela často odskakoval, kvůli nerovnému povrchu, na což nejsme zvyklí (kvůli Járovi Petráškovi a jeho pomocníkům, kteří nás tak zhýčkali naším skvěle udržovaným trávníkem). Naštěstí se nám v prvním poločase podařilo soupeře dostat do úzkých a vydobít si vítězství prvního poločasu 2:1. 

    Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se budeme snažit dát co nejdříve gól na 3:1 a pojistit si tak vedení. To se nám podařilo. Co se nám ale nepodařilo, bylo to, že jsme nedokázali za tohoto stavu hru zklidnit, ba dokonce jsme nedokázali vedení udržet. Ještě v 80. minutě byl tento stav stejný. Naštěstí díky velké aktivitě většiny hráčů a velkému důrazu ve vápně jsme dokázali zápas vyhrát a to dokonce o 2 góly. 

    Při zápase musel být vystřídán náš stoper David Zavacký, který dostal tzv. koňára do stehna (rozhodčí tento faul neodpískal a my z té situace dostali gól). Na stopera se tedy stáhl Pavel Hrubý.

 

Výsledek: 

    3:5 pro SS

 

Góly: 

        Petr Fojtíček - 2x

        Jaromír Petráška - 1x

        Pavel Hrubý - 1x

 

Sestava:

                                                     Petr Fojtíček     Jaromír Petráška

   

                    Michal Patočka    Martin Pažountka      Pavel Hrubý      Luboš Buben

                                                                 Václav Pecháček

                                     Josef Marek         David Zavacký        Otto Rožumberg  

                                                                   Jakub Cingroš

 

Střídání: 

    Na střídání byli:  Pavel Dvořák, Antonín Reismüller, Luboš Fiala, Václav Pešek

    

Fanoušci:

    Naši věrní fanoušci dorazili i do Lesné. Je až obdivuhodné, kolik benzínu projezdí, jen aby nás mohli podpořit. 

 

Tabulka:

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: