XVII.kolo: Třemešné A vs. Staré Sedliště

19.04.2014 17:00

Zápasový report: 

    Byl jeden zemědělec, který byl velmi pracovitý. Zoral dokonale pohnojené pole, zvláčel ho a tak ho bezvadně připravil pro sázení. Nakoupil velké krásné brambory na sadbu a hned 1. května vyjel s traktorem a brambory do toho svého pole zasadil. Jenomže ten zemědělec si myslel, že už má vyhráno, a že je po tak bezvadné přípravě jasné, že úroda bude obrovská. Nevěděl, že i takové skvělé brambory s takovým hnojivem se musí stále opečovávat, ovorávat, stříkat proti škůdcům, atd. Seděl vklidu doma a netuše, co se bude dít dál, vklidu popíjel pivo.

    Tak nějak podobně mi připadá, že sedí i náš tým. Popíjíme pivo a nikdo netušíme, co bude dál. Ano, myslím, že právě tato otázka je teď ve vzduchu nejvíc cítit. Co bude dál?... My jsme v klidu ve III. třídě, jsme na pátém místě a je nám tady zřejmě dobře. Jenomže my máme v našem týmu ty velké krásné brambory, ze kterých by mohlo jednou být i něco víc! Není trochu škoda nechávat tyhle brambory shnít? Nechat je ať zarostou plevelem a ať si rostou bez ladu a skladu? Já se našemu trenérovi ani nedivím, že tu funkci položil, neboť mu toho potenciálu muselo být určitě líto. (Touto větou podávám informaci o ukončení působení Antonína Reismüllera na postě trenéra a zároveň mu chci tímto moc poděkovat za uspořádání začínajícího týmu a zasazení brambor do země). 

    Brambory, pojďmě už konečně našim fanouškům dokázat, že je v nás mnohem víc, než sedět na pátém místě ve třetí třídě... 

 

    Zápas jsme začali (jako obvykle) výborně. Po chvilce jsme vedli 2:0 a od tý doby jsme přestali hrát fotbal a sklouzli jsme k našemu "honění se za míčem". Celkem jsme prohráli 3:2. 

    Na tento zápas nás poprvé převzal pan Zavacký, který nám dokázal říct, co děláme špatně a dokázal nás namotivovat. Škoda jen, že jsme to my nedokázali na hřišti zrealizovat. 

    Sestava, jak si můžete všimnout níže, byla bez našich zraněných hráčů. Také nám chyběli oba gólmani, takže musel jít chytat Jára Petráška. 

 

Výsledek:

    3:2 pro domácí

    - v podzimní části jsme vyhráli doma 3:1.

 

Sestava:

                                             Pavel Dvořák (10)      Václav Fatura(8)

   

               Petr Fojtíček(11)       Václav Pešek(9)        Martin Pažountka(7)     Luboš Buben(6)

                                                             Josef Marek(4)

                        Michal Patočka(2)           Pavel Hrubý(3)        David Zavacký(5)

                                                           Jaromír Petráška(1)

 

Střídání:

    Střídání probíhá hokejovým způsobem. Ten, kdo ze hry odejde se smí znovu pak vrátit na hřiště. 

V tomto zápase střídali:     

                                        Otto Rožumberg

                                        

Góly:

        Pavel Dvořák - 1x

        Martin Pažountka - 1x

 

Tabulka:

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: