Zhodnocení podzimní části sezóny

18.11.2014 14:12
Zhodnocení:
    Na podzim jsme dokázali 10 krát vyhrát. Stabilizoval se nám tým od gólmanů po útočníky. Jediné místo, které je stále nahrazováno hráčem, který je zvyklý hrát jinde, je na stoperovi. Určitě jsme udělali dobrý start k tomu, abychom mohli bojovat o postup do II. třídy. Občas se stalo, že jsme se na zápas těžko poskládali. Pomoct nám párkrát museli starší hráči, kterým patří velký dík (Josef Pospíšil, Václav Pecháček, Luboš Fiala, Antonín Reismüller, Miroslav Šmejkal).
    Velký dík patří také trenérovi Petru Zavackému, který na nás neustále dohlížel a krmil nás nejen taktikami a náměty jak na koho vyzrát, ale především povzbudivými slovy, které nám dodávali sebevědomí a motivaci k vítězství i za nepříznivého stavu. 
    Velikým potěšením pro nás bylo vidět naše fanoušky na každém utkání ve velikém počtu. A to jak doma, tak na hřištích soupeřů. Děkujeme.
    Hřiště, bar, a celkově naše zázemí bylo vždy skvěle připraveno. O toto všechno se postaral náš předseda klubu Jaromír Petráška
    Děkujeme také trenérovi žáků Petru Rýdlovi, který se snažil dát sám dohromady asi osmnáct dětí od 6 do 15 let. 
    Bez těchto lidí by se nám jen těžko podařilo hrát fotbal tak, jak se nám to teď daří. Nesmíme ale zapomenout na to, že fotbal je týmová hra a tudíž všichni mají na tom nějaký podíl. Dík tedy patří každému, kdo se podílel jak na chodu týmu, tak na hře samotné. 
 
Nejlepší střelec:
                    Martin Pažountka - 14 gólů
                    Jaromír Petráška -  12 gólů
                    Petr Fojtíček -        12 gólů
                    Pavel Hrubý -         8 gólů
                    Marek Vokurka -     7 gólů
 
Nejlepší gólman:
                    Jakub Cingroš - 3 čisté štíty
 

Cíle:

    Náš cíl je jasný - postoupit do II. třídy. Nevíme, jestli toho budeme schopni už tuto sezónu, ale chceme pro to udělat všechno. 

Nejprve potřebujeme posílit hráčskou základnu. S Tisovou jsme se domluvili, že uděláme farmu. To znamená, že 5 hráčů od nich bude moct hrát za Tisovou i za nás a naši 2 hráči i za ně. Také má zájem hrát za nás stoper z Tachova B. Cílem je dotáhnout hostování dokonce již tuto zimu. 

Dalším cílem je uspořádat fotbalový ples ve Starém Sedlišti, který se bude konat 14.2.2015. 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: